Kidzie - Onze praktijk foto bovenaan

Kindertandarts

Salia Shahbazi heeft  zich na haar studie tandheelkunde gespecialiseerd tot tandarts-pedodontoloog (geregistreerde kindertandarts). Zij volgde een speciale driejarige opleiding aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Slechts 59 tandartsen in Nederland hebben een officiële erkenning als tandarts-pedodontoloog. Zij zijn te vinden in het register van de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde (www.nvvk.org). Via een systeem van visitatie en herregistratie wordt de kwaliteit van de tandartsen in dit register continu bewaakt.

VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Waarom?

0

Jaar ervaring

0

Gediplomeerde experts

0

Gezonde kinderen

Kidzie

Kidzie is een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde. Kinderen die moeilijk behandelbaar zijn bij de reguliere tandarts kunnen door de kindertandarts (tandarts-pedodontoloog) gezien worden. Dit zijn kinderen met bijvoorbeeld extreme angst, veel gaatjes, te jong voor een uitgebreide behandeling of met gedragsproblemen. Daarnaast kunnen ook kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking bij ons terecht. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en uw kind om kennis te maken en te ontdekken wat uw kind nodig heeft.

Na het weer gezond maken van het gebit en het bevorderen van de behandelbaarheid worden kinderen weer terugverwezen naar de verwijzende tandarts.

Onze visie

Bij kindertandarts Kidzie staan we voor een compleet aanbod aan tandheelkundige zorg voor uw kind, met hoogwaardige kwaliteit. Geduld, aandacht, de nieuwste technieken, een verrassende omgeving en kinderen snel laten wennen in een tandartsstoel is waar wij naar streven. Kidzie is dé kindvriendelijke tandarts die zorgt voor een vertrouwd adres voor de ouders. Het streven naar persoonlijk contact in een prettige omgeving waar opensfeer centraal staat, staat bij ons centraal.

Leeuw Tandarts

Doelstellingen

Angst bij kinderen voor de kindertandarts voorkomen door met zorg voor het kind te handelen. Wij kijken naar de persoonlijkheid van uw kind en passen onze behandelingen en controles op aan. Daarbij leren wij de kinderen de verantwoordelijkheid hoe zij hun gebitje zelf kunnen verzorgen.

Tandarts - Nijlpaard

Wat andere
ouders
over ons
zeggen

Reacties

Esmee
Esmee
Vriendelijk en duidelijk qua medewerkers en ruimte is overzichtelijk. Praktijk is goed te vinden.
Josef
Josef
Hele fijne praktijk die rust uitstraalt en waar de tijd wordt genomen bij angstige kinderen.
Vera
Vera
Het zier er heel kindvriendelijk uit waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen.
Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk voor kindertandheelkunde, jonge kinderen of kinderen met gaatjes en angstige kinderen kunnen bij ons terecht.

Kidzie is een tandartsenpraktijk voor kinderen van 0-18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij de reguliere tandarts.

Kidzie helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijnklachten? Dan kunnen wij hem of haar diezelfde dag nog zien. Voor kinderen tot 4 jaar die nog geen eigen tandarts hebben, kunt u direct contact met ons opnemen. Kinderen ouder dan 4 jaar hebben een verwijzing van de eigen tandarts of andere zorgverlener nodig.

Ja, het is bij Kidzie mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind graag bij het onderhouden van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.