Kindertandarts Noord-Holland

Een kindertandarts in Noord-Holland vindt u bij Kidzie Jeugdmondzorg in Hoofddorp. Onze gespecialiseerde kindertandartsen (pedodontologen) kunnen elk kind tussen de 0 en 18 jaar behandelen. Vanaf 18 jaar dient uw kind door een reguliere tandarts te worden behandeld. U kunt uw kind eenvoudig aanmelden. Elk kind tot vier jaar kan bij onze kindertandarts worden aangemeld. Is uw kind ouder dan vier jaar, dan dient u een verwijsbrief van uw tandarts, huisarts, consultatiebureau, kaakchirurg of andere zorgverlener te hebben. Zodra u met uw kind wordt doorverwezen naar Kidzie Jeugdmondzorg proberen wij binnen een week een afspraak te maken met onze kindertandarts in Noord-Holland. Alles hierover leest u op deze pagina.

Spoed kindertandarts in Noord-Holland

Wanneer uw kind acute problemen heeft met zijn of haar gebit kunt u terecht bij onze spoed kindertandarts in Noord-Holland. U vindt Kidzie Jeugdmondzorg in Hoofddorp. Bij onze tandarts kunt u vaak nog dezelfde dag met uw kind, indien hij of zij onder de vier jaar is. Anders heeft u een verwijsbrief nodig van een tandarts of andere zorgverlener. Zodra u deze doorverwijzing heeft, dan kunt u doorgaans zeer snel met uw kind bij onze kindertandarts in Noord-Holland terecht.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts
Noord-Holland

Als u met uw kind bij de kindertandarts in Hoofddorp, Noord-Holland komt, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Tijdens zo’n intakegesprek vormt de tandarts een beeld van uw kind en wordt onderzocht wat de aard van het probleem is. De verschillende bevindingen worden meegenomen in de toekomstige behandelingen van uw kind. Gedurende het intakegesprek kan uw kind wennen aan de tandarts en de kamer. De behandeling door de kindertandarts start pas als uw kind hier helemaal klaar voor is. Dit hoeft niet per se bij de eerste afspraak na de intake te zijn. Het gebeurt vaker dat er meerdere wenafspraken nodig zijn voor we beginnen met de behandeling. Tijdens de wenafspraken kan uw kind wennen aan de apparatuur van onze kindertandarts in Noord-Holland. Als uw kind er klaar voor is, zullen wij de behandeling starten.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Kidzie Jeugdmondzorg, de kindertandarts in Noord-Holland? Dit doet u heel eenvoudig via de telefoon of het contactformulier. Wanneer u een afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt, of niet op komt dagen, dan brengen wij de gereserveerde tijd in rekening. Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekering. Heeft u nog vragen over onze kindertandarts in Noord-Holland? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met speciale kindertandarts in Noord-Holland. Kinderen die lastig behandelbaar zijn door uw reguliere tandarts kunnen door onze pedodontoloog gecontroleerd worden.

Onze kindertandarts in Noord-Holland is ook beschikbaar voor spoedgevallen. Zodra uw kind acute pijnklachten heeft, kunnen wij hem of haar doorgaans dezelfde dag nog zien. Als uw kind onder de 4 jaar is, en nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Heeft uw kind een eigen tandarts of is uw kind 4 jaar of ouder? Dan hebben wij een verwijsbrief nodig van uw eigen tandarts of andere zorgverlener.

De kindertandartspraktijk in Noord-Holland van Kidzie is er voor alle kinderen tussen de 0 en 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn door de reguliere tandarts.

Het is mogelijk om bij onze kindertandarts in Noord-Holland preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind graag in het onderhoud van een gezond gebit.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.