VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONSZE

Kindertandarts in Heemstede

Woonachtig in Heemstede en op zoek naar een goede kindertandarts. Bij ons vindt u gespecialiseerde kindertandartsen (pedodontologen) en kan elk kind tussen de 0 en 18 jaar behandeld worden. Vanaf 18 jaar wordt uw kind weer terugverwezen naar uw eigen tandarts. U kunt eenvoudig uw kind tot vier jaar bij ons aanmelden. Wilt u met een kind van vier jaar of ouder naar de kindertandarts van Kidzie? Dan heeft u een verwijsbrief nodig van een tandarts of andere zorgverlener zoals een huisarts, consultatiebureau of kaakchirurg. Als u deze verwijzing heeft en u uw kind aanmeldt bij Kidzie, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een afspraak heeft voor een intakegesprek. Meer over Kidzie leest u op deze pagina.

Spoed kindertandarts in Heemstede

Het kan voorkomen dat uw kind acute problemen heeft met zijn of haar gebit. U kunt dan terecht bij onze spoed kindertandarts. Wanneer uw kind onder de vier jaar is, of al bij ons in behandeling is, kunt u vaak dezelfde dag nog terecht bij onze tandarts. Is uw kind vier jaar of ouder en niet bij ons in behandeling? Dan heeft u een doorverwijzing nodig. Zodra u deze verwijzing heeft, streven wij ernaar uw kind zo snel mogelijk te laten behandelen door onze kindertandarts.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts Heemstede

Wanneer u uw kind aanmeldt bij de kindertandarts van Kidzie Jeugdmondzorg, vindt er als eerst een intakegesprek plaats. Bij dit gesprek zal er geen behandeling plaatsvinden. Het doel is om een beeld te krijgen van uw kind en te onderzoeken wat de aard van het probleem is, zodat dit aangepakt kan worden. Alles wat de kindertandarts opmerkt zal worden gebruikt voor de behandelingen van uw kind. Tijdens het eerste gesprek zal uw kind kunnen wennen aan de tandarts en de kamer. De afspraken staan altijd in het teken van uw kind. Het kan zo zijn dat uw kind heel snel went aan de tandarts en dat bij de volgende afspraak uw kind al behandeld kan worden. Maar dit kan ook meerdere afspraken duren. Het gebeurt bij ons vaker dat er meerdere wenafspraken nodig zijn voordat er met de behandeling kan worden gestart. Zodra uw kind er klaar voor is, zal de kindertandart de behandeling starten.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Kidzie Jeugdmondzorg? U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen via de telefoon of het contactformulier om een afspraak te maken. Heeft u een afspraak, maar kunt u niet? Zorg dan dat u dit meer dan 48 uur van te voren afzegt. Wanneer u dit niet doet, of de afspraak vergeet, brengen wij de gereserveerde tijd in rekening. In tegenstelling tot de behandeling, wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering. Heeft u vragen over onze kindertandarts? Neem dan contact met ons op.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk voor kindertandheelkunde, jonge kinderen of kinderen met gaatjes en angstige kinderen kunnen bij ons terecht.

Kidzie helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijnklachten? Dan kunnen wij hem of haar diezelfde dag nog zien. Voor kinderen tot 4 jaar die nog geen eigen tandarts hebben, kunt u direct contact met ons opnemen. Kinderen ouder dan 4 jaar hebben een verwijzing van de eigen tandarts of andere zorgverlener nodig.

Kidzie is een tandartsenpraktijk voor kinderen van 0-18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij de reguliere tandarts.

Ja, het is bij Kidzie mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind graag bij het onderhouden van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.