VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONZW

Kindertandarts Nieuw Vennep

Kidzie Jeugdmondzorg is de kindertandarts in Nieuw Vennep van uw kind. Bij ons vindt u een gespecialiseerde kindertandarts (pedodontoloog) die de behandelingen uitvoert bij kinderen van 0 tot 18 jaar. Wanneer uw kind ouder dan vier jaar is, heeft u een verwijsbrief van de huidige tandarts of andere zorgverlener, zoals huisarts, consultatiebureau of kaakchirurg, nodig. Zodra uw kind is doorverwezen, kunnen jullie al binnen een week terecht voor een intakegesprek. Meer weten? Lees verder!

Spoed kindertandarts in Nieuw Vennep

Heeft uw kind snel hulp nodig vanwege problemen met het gebit? Dan kunt u terecht bij onze spoed kindertandarts in Nieuw Vennep. Zodra u contact met ons opneemt kunnen wij uw kind vaak dezelfde dag nog helpen als uw kind onder de vier jaar is of al bij ons in behandeling is. Wanneer uw kind boven de vier is en niet bij ons in behandeling is, heeft u een verwijsbrief van uw tandarts of andere zorgverlener nodig. Zodra u deze doorverwijzing heeft, kunt u snel bij onze kindertandarts in Nieuw Vennep terecht.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts
Nieuw Vennep

Wanneer u voor het eerst bij onze kindertandarts in Nieuw Vennep komt, vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek probeert de tandarts de aard van het probleem te achterhalen en een beeld van uw kind te vormen. Aan de hand van de bevindingen wordt een behandelplan opgemaakt. Dit intakegesprek duurt ongeveer een half uur. Tijdens dit gesprek vindt er nog geen behandeling plaats; het doel is om uw kind te laten wennen aan de tandarts en de kamer. De behandeling door de kindertandarts zal pas plaatsvinden als uw kind daar klaar voor is. Het kan ook voorkomen dat hier meerdere ‘wenafspraken’ voor nodig zijn. Tijdens dit soort afspraken kan uw kind wennen aan de kindertandarts en de apparatuur. De behandeling van uw kind start pas wanneer uw kind voldoende gewend is en vertrouwen heeft in de assistente en kindertandarts in Nieuw Vennep.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij de kindertandarts in Nieuw Vennep van Kidzie Jeugdmondzorg? Dit kunt u eenvoudig via de telefoon of via het contactformulier doen. Wanneer u de afspraak minder dan 24 uur van te voren afzegt, of de afspraak vergeten bent, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. 

Heeft u nog vragen over onze kindertandarts in Nieuw Vennep? Neem dan contact met ons op!

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een kindertandartspraktijk in de buurt van Nieuw Vennep. Kinderen die moeilijk of niet behandelbaar zijn bij een reguliere tandarts, kunnen door onze kindertandarts (pedodontoloog) gezien worden.

Heeft uw kind plotselinge pijnklachten aan het gebit? Dan kunt u terecht bij Kidzie. Onze kindertandarts in Nieuw Vennep kan uw kind vaak dezelfde dag nog helpen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar en nog geen eigen tandarts heeft, kunt u gelijk contact met ons opnemen. Is uw kind 4 jaar of ouder? Dan hebben wij een verwijzing van de reguliere tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is er voor alle kinderen tussen de 0 en 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij de reguliere tandarts.

Het is inderdaad mogelijk om bij Kidzie preventief werk uit te laten voeren door de kindertandarts in Nieuw Vennep. Wij helpen u en uw kind bij het onderhouden van een gezond gebit.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.