VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Kidzie Jeugdmondzorg

Bent u op zoek naar een kindertandarts in Haarlem of omgeving? Die vindt u bij Kidzie Jeugdmondzorg! U vindt bij ons een gespecialiseerde kindertandarts (pedodontoloog) die de behandelingen bij kinderen van 0 tot 18 jaar uitvoert. Als u uw kind wilt aanmelden, dan kan dit tot vier jaar zonder verwijsbrief. Is uw kind vier jaar of ouder? Dan heeft u een verwijsbrief van uw huidige tandarts of andere zorgverlener zoals huisarts, consultatiebureau of kaakchirurg nodig. Wanneer uw kind is doorverwezen zorgen wij dat u binnen een week een intakegesprek bij onze kindertandarts in Haarlem kan plaatsvinden. Wilt u meer weten of de mogelijkheden? Dat leest u op deze pagina.

Spoed kindertandarts in Haarlem

Heeft uw kind acute problemen met zijn of haar gebit? Bij de spoed kindertandarts in Haarlem van Kidzie Jeugdmondzorg kan hij of zij vaak dezelfde dag nog terecht. Een voorwaarde is wel dat uw kind al bij ons in behandeling is, of nog geen vier jaar is. Boven de vier jaar heeft u namelijk, ook voor de spoed kindertandarts, een verwijsbrief nodig van een andere tandarts of zorgverlener. Heeft u deze doorverwijzing? Dan kunt u snel met uw kind bij onze kindertandarts in Haarlem terecht.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts Haarlem

Als u met uw kind voor het eerst bij onze kindertandarts in Haarlem komt, vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens deze intake probeert de tandarts een beeld van uw kind te vormen en erachter te komen wat de aard van het probleem is. De bevindingen worden uitgewerkt in een behandelplan. Het intakegesprek duurt 30 minuten. Gedurende het intakegesprek zal de kindertandarts niks van een behandeling doen. Het doel van dit gesprek is om uw kind te laten wennen aan de tandarts en de kamer. De behandeling door de kindertandarts zal pas gebeuren als uw kind er helemaal klaar voor is en gewend is. Dit hoeft niet per se na een afspraak te zijn. Het kan ook voorkomen dat hier meerdere wenafspraken voor nodig zijn. Tijdens deze afspraken laten wij uw kind wennen aan de apparatuur van uw kindertandarts en de behandelkamer. Zodra uw kind zich volledig op zijn of haar gemak voelt dan zal de behandeling bij onze kindertandarts in Haarlem starten.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de kindertandarts in Haarlem van Kidzie Jeugdmondzorg? Dit gaat heel eenvoudig via het contactformulier of de telefoon. Heeft u een afspraak en zegt u deze af, minder dan 24 uur van te voren, of vergeet u de afspraak helemaal, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit zal niet vergoed worden door de zorgverzekering. Heeft u nog vragen over onze kindertandarts in Haarlem? Neem dan contact met ons op.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met specialistische kindertandartsen in de buurt van Haarlem. Kinderen die moeilijk te behandelen zijn door een ‘normale’ tandarts kunnen door een kindertandarts behandeld worden.

Onze kindertandarts in Haarlem helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijn in zijn of haar gebit? Dan kunnen wij hem of haar dezelfde dag nog controleren en behandelen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar, die nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Is uw kind ouder dan 4 jaar? Dan hebben wij een verwijzing van uw eigen tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is een kindertandartsenpraktijk in de buurt van Haarlem voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij normale tandartsen.

Bij de kindertandarts in Haarlem van Kidzie is het mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind bij het onderhoud van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.