VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Kidzie Jeugdmondzorg

Een kindertandarts in Rijsenhout of omgeving vindt u bij Kidzie Jeugdmondzorg. Onze tandartspraktijk is gespecialiseerd in het helpen van kinderen. Onze pedodontoloog behandelt kinderen van 0 tot 18 jaar. Als u uw kind wilt aanmelden bij onze kindertandartspraktijk, dan mag uw kind niet ouder zijn dan 3 jaar of u moet een doorverwijzing hebben van de huidige tandarts of een andere zorgverlener zoals een huisarts, consultatiebureau of kaakchirurg. Zodra uw aanmelding bij ons loopt, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor de eerste afspraak bij onze kindertandarts in Rijsenhout. Lees hieronder meer over de pedodontoloog.

Spoed kindertandarts Rijsenhout

Als uw kind acute problemen met het gebit heeft wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden door een spoed kindertandarts nabij Rijsenhout. Als uw kind al bij ons in behandeling is, of jonger dan vier jaar is, dan kunt u vrijwel direct bij ons terecht. Is dit helaas niet het geval, dan dient u een verwijzing te hebben van de huidige tandarts of een andere zorgverlener. Zodra u dit heeft is er geen probleem en kunt u uw kind laten behandelen door onze spoed kindertandarts bij Rijsenhout.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts Rijsenhout

Een afspraak bij onze kindertandarts uit Rijsenhout staat de eerste keer in het teken van kennismaken en gewenning. Wij snappen dat het voor kinderen spannend is om naar de tandarts te gaan. Tijdens de eerste afspraak, die rond de 30 minuten duurt, zal er dan ook niet behandeld worden. Uw kind kan kennismaken met de behandelkamer, de apparatuur en natuurlijk de tandarts zelf. De pedodontoloog zal een beeld proberen te vormen van uw kind om een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen. Het is ook mogelijk dat er meerdere wenafspraken nodig zijn voordat uw kind ook echt behandeld wordt. Pas als uw kind zich helemaal op zijn of haar gemak voelt zal de behandeling bij onze kindertandarts in Rijsenhout starten.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Een afspraak maken bij onze kindertandarts uit Rijsenhout is zeer eenvoudig. U kunt eenvoudig het online contactformulier invullen of contact opnemen via de telefoon. Heeft u een afspraak staan en wilt u deze annuleren? Doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Zit er minder tijd tussen de annulering en de afspraak, dan zullen de kosten gewoon in rekening worden gebracht. Dit gebeurt ook als u de afspraak vergeet. Deze kosten kunnen helaas niet bij de zorgverzekering worden gedeclareerd. We zien u graag binnenkort bij onze kindertandarts in Rijsenhout.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met specialistische kindertandartsen in de buurt van Haarlem. Kinderen die moeilijk te behandelen zijn door een ‘normale’ tandarts kunnen door een kindertandarts behandeld worden.

Onze kindertandarts in Haarlem helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijn in zijn of haar gebit? Dan kunnen wij hem of haar dezelfde dag nog controleren en behandelen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar, die nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Is uw kind ouder dan 4 jaar? Dan hebben wij een verwijzing van uw eigen tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is een kindertandartsenpraktijk in de buurt van Haarlem voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij normale tandartsen.

Bij de kindertandarts in Haarlem van Kidzie is het mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind bij het onderhoud van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.