VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Kidzie Jeugdmondzorg

Op zoek naar een kindertandarts in Leimuiden of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Kidzie Jeugdmondzorg. Onze gespecialiseerde kindertandartsen behandelen kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Uw kind aanmelden bij onze tandartspraktijk? Dit kan als uw kind de leeftijd van vier nog niet heeft bereikt. Een andere mogelijkheid is als u een verwijsbrief heeft van uw eigen tandarts of andere zorgverlener zoals een huisarts of consultatiebureau. Heeft u een online aanmelding bij ons gedaan, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen voor het maken van de eerste afspraak bij onze kindertandarts uit Leimuiden. Hieronder leest u meer over Kidzie Jeugdmondzorg.

Spoed kindertandarts Leimuiden

Bij onze spoed kindertandarts in Leimuiden kunt u terecht als uw kind acute problemen aan zijn of haar gebit heeft. Als uw kind vier jaar of ouders is, of nog niet bij onze praktijk is ingeschreven, heeft u wel een verwijzing nodig van een zorginstelling. Is uw kind jonger dan vier jaar of al in behandeling door onze pedodontoloog dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij doen er vervolgens alles aan om uw kind zo snel mogelijk te laten behandelen door de spoed kindertandarts in Leimuiden.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts Leimuiden

De eerste afspraak bij onze kindertandarts uit Leimuiden is geen behandeling. Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek tussen u, uw kind en de pedodontoloog. Hierdoor kan uw kind wennen aan de behandelkamer, de tandarts en vragen stellen over verschillende apparatuur. De kindertandarts zal ook bekijken waar de problemen van het kind vandaan komen. Aan de hand van het intakegesprek zal een behandelplan worden opgesteld, geheel afgestemd op uw kind. Is uw kind na de eerste afspraak nog niet gewend? Geen paniek, het is heel normaal dat hier meerdere afspraken voor nodig zijn. Wanneer uw kind helemaal op zijn of haar gemak is zal de behandeling van de kindertandarts in Leimuiden pas starten.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij de kindertandarts uit Leimuiden? Dit kunt u heel eenvoudig online via de website doen of contact met ons opnemen via de telefoon. Wilt u een afspraak annuleren? Dit dient u minimaal 24 uur van te voren te doen zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Doet u dit minder dan 24 uur van te voren, of vergeet u de afspraak helemaal? Dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd gewoon in rekening te brengen. Helaas zal de zorgverzekering deze kosten niet vergoeden. We zien u binnenkort graag bij Kidzie, uw kindertandarts nabij Leimuiden.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met specialistische kindertandartsen in de buurt van Leimuiden. Kinderen die moeilijk te behandelen zijn door een ‘normale’ tandarts kunnen door een kindertandarts behandeld worden.

Onze kindertandarts in Leimuiden helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijn in zijn of haar gebit? Dan kunnen wij hem of haar dezelfde dag nog controleren en behandelen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar, die nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Is uw kind ouder dan 4 jaar? Dan hebben wij een verwijzing van uw eigen tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is een kindertandartsenpraktijk in de buurt van Leimuiden voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij normale tandartsen.

Bij de kindertandarts in Leimuiden van Kidzie is het mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind bij het onderhoud van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.