VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Kidzie Jeugdmondzorg

Een kindertandarts uit omgeving Hillegom vindt u bij Kidzie Jeugdmondzorg. Op een steenworp afstand (Hoofddorp) hebben wij namelijk onze praktijk met diverse kindertandartsen. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Om uw kind aan te melden bij onze kindertandartspraktijk heeft u een doorverwijzing van de huidige tandarts of andere zorgverlener nodig. Ook is het mogelijk om uw kind bij ons aan te melden als hij/zij jonger is dan 4 jaar. Als u uw kind voor het eerst bij ons aanmeldt wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor een intakegesprek bij onze kindertandarts vlakbij Hillegom. Lees hieronder alles over onze praktijk.

Spoed kindertandarts Hillegom

Woonachtig in Hillegom? Heeft uw kind acute gebitsproblemen? Dan wilt u natuurlijk terecht bij een spoed kindertandarts in de buurt. Als uw kind al bij ons ingeschreven staat, of hij/zij is jonger dan vier jaar, kunt u vaak direct bij ons terecht. Indien uw kind ouder is dan drie jaar en niet bij ons ingeschreven staat, heeft u eerst een verwijzing nodig. Heeft u deze verwijzing? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een behandeling door onze spoed kindertandarts. 

Leeuw Tandarts

Afspraak kindertandarts Hillegom

De eerste afspraak bij onze kindertandarts bestaat uit de kennismaking met de pedodontoloog en wennen aan de behandelkamer en alle spullen die hierbinnen zijn. Het is voor uw kind spannend om naar de tandarts te gaan, en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zal tijdens de eerste afspraak, die gemiddeld zo’n 30 minuten duurt, niet in de mond van uw kind gewerkt worden. Tijdens de intake zal de tandarts proberen een beeld te vormen van uw kind en de mogelijke problemen die er nu zijn. De bevindingen van de kindertandarts worden vervolgens verwerkt in een behandelplan. Zodra uw kind gewend is, dit kan ook meerdere afspraken duren, wordt uw kind pas behandeld door onze kindertandarts.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij onze kindertandarts, of heeft u vragen over onze tandartspraktijk? Neem dan contact met ons op! Dit kan heel eenvoudig via het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen. Heeft u een afspraak staan en wilt u deze verzetten of annuleren? Doe dit dan meer dan 24 uur van te voren. Doet u dit niet, of vergeet u de afspraak, dan zullen wij de kosten alsnog in rekening brengen. Deze kosten zullen niet gedeclareerd kunnen worden bij de zorgverzekeraar. We zien u en uw kind graag binnenkort bij onze kindertandarts.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met specialistische kindertandartsen in de buurt van Hillegom. Kinderen die moeilijk te behandelen zijn door een ‘normale’ tandarts kunnen door een kindertandarts behandeld worden.

Onze kindertandarts helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijn in zijn of haar gebit? Dan kunnen wij hem of haar dezelfde dag nog controleren en behandelen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar, die nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Is uw kind ouder dan 4 jaar? Dan hebben wij een verwijzing van uw eigen tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is een kindertandartsenpraktijk in de buurt van Hillegom voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij normale tandartsen.

Bij de kindertandartsen in van Kidzie is het mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind bij het onderhoud van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.