VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Kidzie Jeugdmondzorg

Op zoek naar een kindertandarts in De Hoek of in deze omgeving? Kidzie Jeugdmondzorg staat voor u klaar. Bij ons vindt u een pedodontoloog (gespecialiseerde kindertandarts) die behandelingen uitvoert bij kinderen van 0 tot 18 jaar. Wilt u uw kind aanmelden? Dit kan zonder verwijsbrief als uw kind jonger is dan vier jaar. Valt uw kind hier niet onder? Dan dient u een verwijsbrief van de huidige tandarts of andere zorgverlener zoals een huisarts, consultatiebureau of kaakchirurg te hebben. Zodra uw kind is doorverwezen proberen wij altijd zo snel mogelijk een intakegesprek te houden bij onze kindertandarts nabij De Hoek in te plannen. Meer informatie leest u hieronder.

Spoed kindertandarts bij De Hoek

Bij onze spoed kindertandarts nabij De Hoek kunt u terecht als uw kind acute problemen met het gebit heeft. Doorgaans is het mogelijk om nog dezelfde dag bij ons terecht te kunnen. Er hangen hier wel een aantal voorwaarden aan: zo mag uw kind niet vier jaar of ouder zijn, tenzij uw kind al bij ons in behandeling is. Is uw kind toch vier jaar of ouder? Dan zult u ook voor de spoed kindertandarts een verwijsbrief nodig hebben van een zorgverlener. Zodra u deze doorverwijzing heeft kunt u al spoedig bij onze kindertandarts bij De Hoek terecht. 

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts De Hoek

Zodra u voor het eerst bij onze kindertandarts nabij De Hoek komt, zal er een intakegesprek plaats vinden. Gedurende dit gesprek zal de tandarts proberen een beeld te krijgen van uw kind en analyseren wat de oorzaak van het probleem is. De bevindingen van pedodontoloog worden vervolgens in een behandelplan uitgewerkt. Doorgaans duurt het intakegesprek zo’n 30 minuten. Tijdens het eerste gesprek wordt er niks gedaan wat ook maar op een behandeling lijkt. Het is namelijk de bedoeling dat het kind went aan de tandarts en de kamer. Een behandeling wordt pas uitgevoerd als uw kind hier helemaal klaar voor is. Het staat niet vast dat dit na één afspraak is. In sommige gevallen zijn er meerdere wenafspraken nodig om een kind helemaal te laten wennen. Gedurende deze afspraken kan het kind helemaal wennen aan de verschillende apparaten die gebruikt worden door de tandarts. Als uw kind zich helemaal op zijn of haar gemak voelt, zal de kindertandarts uit De Hoek uw kind behandelen. 

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij onze kindertandarts vlakbij De Hoek? U kunt dit gemakkelijk via het online contactformulier doen of via de telefoon. Staat er een afspraak gepland en zegt u deze minder dan 24 uur van te voren af, of vergeet u de afspraak in zijn geheel, dan zijn wij genoodzaakt om de tijd die gereserveerd is voor de afspraak wel in rekening te brengen. Deze rekening wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Heeft u verder nog vragen over onze kindertandarts bij De Hoek? Neem dan contact met ons op!

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met specialistische kindertandartsen in de buurt van De Hoek. Kinderen die moeilijk te behandelen zijn door een ‘normale’ tandarts kunnen door een kindertandarts behandeld worden.

Onze kindertandarts in De Hoek helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijn in zijn of haar gebit? Dan kunnen wij hem of haar dezelfde dag nog controleren en behandelen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar, die nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Is uw kind ouder dan 4 jaar? Dan hebben wij een verwijzing van uw eigen tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is een kindertandartsenpraktijk in de buurt van Haarlem voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij normale tandartsen.

Bij de kindertandarts in Haarlem van Kidzie is het mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind bij het onderhoud van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.