VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Kidzie Jeugdmondzorg

Een kindertandarts in Badhoevedorp of omgeving, vindt u bij Kidzie Jeugdmondzorg. Onze gespecialiseerde tandarts behandelt kinderen van 0 tot 18 jaar. Wilt u uw kind graag aanmelden bij onze praktijk? Dan zijn er twee voorwaarden: uw kind moet jonger dan vier jaar zijn of u dient een verwijsbrief te hebben van een zorgverlener. Onder een zorgverlener verstaan wij onder andere een huisarts, consultatiebureau, uw huidige tandarts of een kaakchirurg. Als u uw kind bij ons aanmeldt, nemen wij, indien mogelijk, zo snel mogelijk contact met u op om een intakegesprek in te plannen bij onze kindertandarts nabij Badhoevedorp.

Spoed kindertandarts Badhoevedorp

Mocht het voorkomen dat uw kind plotselinge problemen heeft met het gebit, kunt u terecht bij onze spoed kindertandarts dichtbij Badhoevedorp. In de meeste gevallen kan uw kind dezelfde dag nog bij onze pedodontoloog terecht. Het is wel belangrijk dat uw kind al bij ons in behandeling is, onder de vier jaar is of een doorverwijzing heeft van een andere zorgverlener. Anders is het voor ons helaas niet mogelijk om het kind te laten behandelen door onze spoed kindertandarts uit Badhoevedorp.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts Badhoevedorp

De eerste afspraak bij onze kindertandarts in Badhoevedorp staat in het teken van kennismaking. Onze tandarts maakt kennis met u en uw kind. Gedurende het gesprek probeert de tandarts een beeld te vormen van uw kind en erachter te komen waar de problemen liggen en wat de oorzaak of oorzaken hiervan zijn. Alle conclusies worden vervolgens uitgewerkt in een behandelplan. Het eerste gesprek duurt meestal rond de 30 minuten. Tijdens deze afspraak wordt er niks gedaan wat ook maar op een behandeling lijkt. Het is belangrijk dat uw kind vertrouwen krijgt in de tandarts en went aan de behandelkamer. Voor sommige kinderen is het nodig om meerdere wenafspraken te hebben voordat er een behandeling wordt gestart. Ook dat is bij ons mogelijk. Onze kindertandarts nabij Badhoevedorp zal de behandeling pas starten als uw kind zich volledig goed voelt.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij onze kindertandarts uit Badhoevedorp? Dit kunt u eenvoudig online doen via het contactformulier op de website of via de telefoon. Als u een afspraak bij onze pedodontoloog voor uw kind heeft en u zegt deze minder dan 24 uur van te voren af, of u vergeet de afspraak, dan worden de kosten voor de gereserveerde tijd gewoon in rekening gebracht. Houdt er rekening mee dat deze kosten niet worden vergoed door de zorgverzekering. Heeft u nog vragen over de kindertandarts in Badhoevedorp? Neem dan via de telefoon of de mail contact met ons op.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met specialistische kindertandartsen in de buurt van Badhoevedorp. Kinderen die moeilijk te behandelen zijn door een ‘normale’ tandarts kunnen door een kindertandarts behandeld worden.

Onze kindertandarts in Badhoevedorp helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijn in zijn of haar gebit? Dan kunnen wij hem of haar dezelfde dag nog controleren en behandelen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar, die nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Is uw kind ouder dan 4 jaar? Dan hebben wij een verwijzing van uw eigen tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is een kindertandartsenpraktijk in de buurt van Badhoevedorp voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij normale tandartsen.

Bij de kindertandarts in Badhoevedorp van Kidzie is het mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind bij het onderhoud van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.