VEEL OUDERS KIEZEN VOOR ONS

Kidzie Jeugdmondzorg

Een kindertandarts in Aalsmeer of omgeving nodig? Bij Kidzie Jeugdmondzorg zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Onze pedodontologen voeren behandelingen uit bij kinderen van 0 tot 18 jaar oud. Uw kind aanmelden bij Kidzie kan als hij of zij nog geen vier jaar oud is, of als u een verwijsbrief heeft van uw huidige tandarts of andere zorgverlener. Onder een andere zorgverlener vallen onder andere een huisarts, consultatiebureau of een kaakchirurg. Zodra uw kind bij ons is aangemeld, wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen om een intakegesprek met de kindertandarts nabij Aalsmeer te plannen. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Spoed kindertandarts Aalsmeer

Als uw kind plotselinge problemen met zijn of haar gebit heeft, kunt u terecht bij onze spoed kindertandarts vlakbij Aalsmeer. Bij onze spoed pedodontoloog kunt u vaak dezelfde dag terecht. Hier zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden. Zo moet uw kind al bij ons in behandeling zijn of jonger dan vier jaar zijn. Is dit beiden niet het geval? Dan heeft u wederom een verwijsbrief nodig van een andere zorgverlener voordat de pedodontoloog uw kind kan behandelen. Heeft u wel een doorverwijzing? Dan kan uw kind vaak direct bij onze spoed kindertandarts in Aalsmeer terecht.

Leeuw Tandarts

Afspraak bij kindertandarts Aalsmeer

De eerste afspraak bij onze kindertandarts nabij Aalsmeer bestaat uit een intakegesprek van ongeveer dertig minuten. Tijdens dit intakegesprek vormt de tandarts een beeld van uw kind en probeert hij de aard van het probleem te achterhalen. De conclusies van dit gesprek worden verwerkt in het behandelplan. De eerste afspraak is ook daadwerkelijk een gesprek. Er zal niet in de mond van uw kind worden gewerkt door de tandarts. Het is namelijk de bedoeling dat uw kind went aan de tandarts en aan de behandelkamer. Wanneer uw kind helemaal gewend is – het is ook mogelijk dat hier meerdere afspraken voor nodig zijn – begint de behandeling van uw kind pas. Dit zorgt ervoor dat uw kind helemaal gewend is aan de apparatuur en de kamer van onze kindertandarts dichtbij Aalsmeer.

Tandarts - Nijlpaard

Afspraak maken

Bent u overtuigd van Kidzie Jeugdmondzorg en wilt u een afspraak maken? Dit kunt u snel een gemakkelijk doen via het contactformulier of via de telefoon. Wanneer u minder dan 24 uur van te voren een afspraak annuleert, of de afspraak vergeet, wordt de afspraak wel in rekening gebracht. Helaas wordt dit niet vergoed door de zorgverzekering. Zit u nog met vragen over onze kindertandarts nabij Aalsmeer? Wees dan zo vrij om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar om de vragen te beantwoorden.

Tandarts - Zebra

Veelgestelde vragen

Kidzie is een praktijk met specialistische kindertandartsen in de buurt van Aalsmeer. Kinderen die moeilijk te behandelen zijn door een ‘normale’ tandarts kunnen door een kindertandarts behandeld worden.

Onze kindertandarts in Aalsmeer helpt uw kind ook in spoedgevallen. Heeft uw kind acute pijn in zijn of haar gebit? Dan kunnen wij hem of haar dezelfde dag nog controleren en behandelen. Als uw kind jonger is dan 4 jaar, die nog geen eigen tandarts heeft, kunt u direct contact met ons opnemen. Is uw kind ouder dan 4 jaar? Dan hebben wij een verwijzing van uw eigen tandarts of zorgverlener nodig.

Kidzie is een kindertandartsenpraktijk in de buurt van Aalsmeer voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar die moeilijk behandelbaar zijn bij normale tandartsen.

Bij de kindertandarts in Aalsmeer van Kidzie is het mogelijk om preventief werk uit te laten voeren. Wij begeleiden u en uw kind bij het onderhoud van een gezond gebit van uw kind.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht!
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.