Wij blijven open voor tandheelkundige zorg.

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die bekend zijn gemaakt door de overheid, willen wij u graag van nog iets meer informatie voorzien. Enige tijd geleden heeft het ministerie van VWS aan de mondzorgalliantie bevestigd dat de mondzorg geclassificeerd kan worden als zorg en niet als contactberoep. De zorg rondom uw gebit is dermate belangrijk, dat dit gecontinueerd dient te worden. Dit betekent dat u gewoon een bezoek kunt blijven brengen aan de tandarts.

Wij houden ons aan alle voorwaarden en richtlijnen die door het RIVM zijn bevestigd en goedgekeurd. De gezondheid en veiligheid van u en ons team heeft de hoogste prioriteit en daarbij willen wij u de beste zorg en service bieden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en uw afspraak kan dan ook gewoon doorgang vinden.

Afspraak maken of annuleren.

Een afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier

Wanneer u minder dan 48 uur van tevoren afbelt of wanneer u de afspraak vergeten bent, zijn we helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. De kosten hiervoor zijn 20 euro per gereserveerd kwartier. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vraag of klacht?

Heeft u een vraag over de behandeling of bent u niet geheel tevreden? Neem contact met ons op, graag proberen we er samen met u uit te komen. Wanneer dit niet lukt, kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

Bereikbaarheid

Kidzie is zowel per auto als openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Er zijn gratis parkeerplekken beschikbaar voor patiënten. Mochten deze vol zijn kunt u ook parkeren in de Neptunusgarage.
Route beschrijving openbaar vervoer
U kunt Kidzie goed bereiken met het openbaar vervoer vanaf Hoofddorp Station, daar stoppen verschillende bussen en treinen. De volgende buslijnen stoppen bij Hoofddorp Station; 161, 162, 169, 300, 340, 341, 397, 401, 640, 663, 859.
Vanaf Hoofddorp Station is het 12 minuten lopen of u kunt er overstappen op lijn 161 en uitstappen bij de halte Kalorama, Hoofddorp, vanaf daar is het nog 7 minuten lopen.